Renoveringar i Stockholm – Totalrenovering

utförda renoveringar

Klicka på någon av bilderna nedan för att se mer av just det projektet.

Här kan ni se några av de referens-projekt som vi har arbetat med. Vi arbetar mycket med totalrenovering i Stor-Stockholm. Allt från totalrenovering av lägenheter till totalrenovering av hus. Ta gärna inspiration av våra bilder. Så länge ni vet vad ni vill ha så kan våra duktiga hantverkare förverkliga det.

Kontakta oss gärna på berättar vi mer.

Se vårt galleri nedan för inspiration

Totalrenovering i hela Stockholm

Revente Bygg Ab utför totalrenoveringar över hela Stockholms-området. Genom att vi har arbetat så pass många år i branschen så vet vi vilka material som lämpar sig, vilka lösningar som blir optimala och vi ger gärna tips och inspiration genom att komma ut och titta på objektet som skall totalrenoveras.

 

Oavsett om du har en råvind, en lokal, lägenhet eller hus så kan vi hjälpa dig med allt vad en totalrenovering innebär. Vi kan hjälpa er att förverkliga er egen plan eller så kan vi ta ett helhetsansvar genom hela processen. Vi fokuserar på att ni som kund ska få det bästa resultatet med de bästa materialen.

Behöver ni hjälp med en totalrenovering?

BEHÖVER DU HJÄLP MED DITT NÄSTA BYGGPROJEKT?

Låt oss på Revente Bygg & Målning hjälpa dig från början till slut. Kontakta oss redan idag!

REVENTE.SE ANVÄNDER COOKIES

Revente.se använder sig av cookies, eller kakor på svenska, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker vår sajt. Detta för att göra din upplevelse av hemsidan så bra som möjligt. Läs mer här.