Revente Bygg & Målning Ab – Utförd ombyggnation i Sthlm

Lokalkonvertering - Årsta

Klicka på någon av bilderna nedan för att se mer av just det projektet.

Beskrivning

Ort: Stockholm – Årsta
Projekt:
Lokalkonvertering i Sthlm där en föreningslokal konverterades till tre lägenheter.

 

Kontakta oss gärna på berättar vi mer.

Lokalkonvertering

Lokalkonvertering

Här kan vi stolt presentera bilder från en lokalkonvertering där vi har omvandlat en föreningslokal till tre moderna lägenheter! Vi är experter på att ta befintliga byggnader och förvandla dem till eleganta och bekväma bostäder som passar perfekt in i dagens moderna livsstil.

 

Företaget har lång erfarenhet av att utföra lokalkonverteringar. Vi kan bygga om de flesta typer av byggnader till bostäder. Vi har arbetat tillsammans med de bästa arkitekterna i branschen för att säkerställa att varje lägenhet har en modern och stilfull design. Vi förstår att varje kund har sina egna unika önskemål och behov, vilket är varför vi arbetar nära med våra kunder för att skapa ett hem som passar perfekt för dem. Vi tar hänsyn till allt från rumslayout, materialval till inredning för att skapa en unik och personlig upplevelse.

 

Denna lokalkonvertering blev tre unika lägenheter som är bekväma, ljusa och luftiga. Vi har använt oss av högkvalitativa arbetsmaterial och den senaste tekniken för att säkerställa att varje lägenhet är hållbar och energieffektiv. Vi har också sett till att varje lägenhet har ett modernt kök, rymligt badrum och stora fönster som ger gott om naturligt ljus. I arbetet ser vi alltid se till att varje lägenhet får en bekväm och inbjudande atmosfär, med öppna ytor och smarta lösningar som gör att utrymmet känns större än det faktiskt är.

 

Vi strävar efter att göra hela köp- och byggprocessen så smidig som möjligt för våra kunder. Vi finns tillgängliga för att svara på frågor och hjälpa till med allt från design och planering till genomförande och färdigställande av projektet. Hör gärna av dig om du blir nyfiken på en ombyggnation i Stockholm och vill få en offert. Berätta gärna för oss hur vi kan hjälpa dig

Är ni intresserade av att omvandla er lokal till bostad?

BEHÖVER DU HJÄLP MED DITT NÄSTA BYGGPROJEKT?

Låt oss på Revente Bygg & Målning hjälpa dig från början till slut. Kontakta oss redan idag!

REVENTE.SE ANVÄNDER COOKIES

Revente.se använder sig av cookies, eller kakor på svenska, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker vår sajt. Detta för att göra din upplevelse av hemsidan så bra som möjligt. Läs mer här.