om oss

Byggföretaget som tar hand om helheten, från idé till verklighet!

Revente Bygg & Målning är ett familjedrivet företag som startades av en ensam entreprenör med en stor kärlek för kvalitativt hantverk. Vår erfarenhet har expanderat i takt med branschens utveckling och idag har vi flertalet anställda och har under många år utfört totalrenoveringar lägenhet och villor, renoveringar och ombyggnationer på uppdrag av olika kunder och uppdragsgivare. För att möta branschens utveckling och de krav som kunder efterfrågar har vi etablerat ett nära samarbete med jurister, arkitekter och andra aktörer som samverkar för att leverera framgångsrika helhetslösningar av byggnadsprojekt. Idag är vi ett välrenommerat företag som har varit verksamt i branschen i snart 35 år. Vi är stolta över att vara en firma med gedigen erfarenhet av branschen och en traditionellt genuin kärlek till hantverket.

 

Revente Bygg & Målning tar hand om helheten, från idé till verklighet. Vi nöjer vi oss inte med att leverera högkvalitativa resultat, utan strävar efter att hela processen ska hålla samma standard. Revente fungerar som helhets-entreprenad där alla olika arbetsmoment leds centralt och får därmed en samverkande styrning som förenklar och höjer kvaliteten på processen. Genom att Revente som helhets-entreprenad får övergripande ansvar för byggnadsprojektet kan olika faser, kostnader och ansvarsområden organiseras för att på ett så kostnadseffektivt och tidssparande vis som möjligt optimera kundnöjdheten. För dig som underentreprenad innebär det att du kan fokusera på ditt specialiserade ansvarsområde samtidigt som Revente ger dig förutsättningarna för att det kan utföras på mest optimala sätt i förhållande till projektets övriga aktörer. För dig som beställare av ett byggnadsprojekt innebär detta både att slutresultatet håller högre kvalitet, och att vägen dit upplevs tydligare och mer smidig.

 

På Revente värdesätter vi arbetsstolthet bland våra medarbetare, som grundar sig i kompetensen att utföra kvalitativt hantverk och ett nära samförstånd med företagsledningen. Därför är vi måna om att säkerställa att våra anställda har den fackmannamässiga kompetens och erfarenhet som krävs för att leverera önskvärda resultat. Vi är också måna om att finnas på plats bland våra arbetare för att ta del av deras åsikter och behov, samt låta dem ta del av våra. Genom detta skapas ett nära samarbete med företagsledningen som vi tror skapar trygga arbetare som trivs och är stolta över sitt arbete. Det är så vi på Revente har förutsättningar att leverera kvalitativa lösningar till kunden.

Vi innehar:

– Behörighet för arbeten i våtrum utfärdat av Byggkeramikrådet, Medlem i PER (Plattsättnings Entrepenörers Riksförbund)
– ROT, Skade & Ansvarsförsäkring 10MKR hos Länsförsäkringar.
– Garantiåtaganden enligt branschregler
-All personal innehar ID06.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.

REVENTE.SE ANVÄNDER COOKIES

Revente.se använder sig av cookies, eller kakor på svenska, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker vår sajt. Detta för att göra din upplevelse av hemsidan så bra som möjligt. Läs mer här.