Revente Bygg & Målning Ab – Utförd ombyggnation

Nyproduktion - Sala

Klicka på någon av bilderna nedan för att se mer av just det projektet.

Beskrivning

Ort: Sala
Projekt:
Nyproduktion Sala – I Sala uppförde vi 4 arkitektritade tvåplans-villor.

Nyproduktion som fokuserar på att skapa ett funktionellt och hållbart boende med närhet till både natur och stadens bekvämligheter.

Kontakta oss gärna på berättar vi mer.

Tillbyggnad av hus

Nyproduktion

Vi är stolta över att här ha kunnat erbjuda nyproduktion av unika och arkitektritade hus som vi har byggt på mark som vi köpt, och som vi sedan sålt vidare till slutkunden. Vi är ett erfaret byggföretag som arbetar hårt för att skapa vackra och högkvalitativa hem som uppfyller våra kunders önskemål.


Vi köpte här upp mark som vi sedan byggde våra hus på, vilket gav oss en möjlighet att erbjuda våra kunder ett brett utbud av platser att välja mellan. Vi arbetar alltid nära våra kunder för att utveckla ett unikt och personligt designkoncept som passar deras specifika behov och önskemål.


Vårt team består av erfarna arkitekter och hantverkare som arbetar tätt tillsammans för att säkerställa att varje projekt blir en succé. Vi är stolta över att ha ett brett utbud av högkvalitativa material och verktyg som hjälper oss att skapa vackra och funktionella hem när vi utför nyproduktion åt våra kunder. Något de kommer att uppskatta under många år framöver.


Här ser ni nyproduktion av arkitektritade hus, där vi tog hänsyn till varje detalj och använde endast de bästa materialen för att säkerställa att varje hem var hållbart och långsiktigt. Vi är trots det stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten på vårt arbete. Vi tror att det är möjligt att erbjuda högkvalitativa, arkitektritade hus till ett rimligt pris, och det är något vi strävar efter att göra för varje projekt vi arbetar med.


Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ditt drömhem och är övertygade om att du kommer att uppskatta vår professionella service. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av nyproduktion i Stockholm och kringliggande län.

Kontakta oss för att skapa ditt drömhem!

BEHÖVER DU HJÄLP MED DITT NÄSTA BYGGPROJEKT?

Låt oss på Revente Bygg & Målning hjälpa dig från början till slut. Kontakta oss redan idag!

REVENTE.SE ANVÄNDER COOKIES

Revente.se använder sig av cookies, eller kakor på svenska, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker vår sajt. Detta för att göra din upplevelse av hemsidan så bra som möjligt. Läs mer här.