Revente Bygg & Målning Ab – Utförd ombyggnation

Nyproduktion - Sala

Klicka på någon av bilderna nedan för att se mer av just det projektet.

Beskrivning

Ort: Sala
Projekt:
Nyproduktion Sala – I Sala uppförde vi 4 arkitektritade tvåplans-villor.

Nyproduktion som fokuserar på att skapa ett funktionellt och hållbart boende med närhet till både natur och stadens bekvämligheter.

Kontakta oss gärna på berättar vi mer.

Tillbyggnad av hus

Nyproduktion

Här har vi kunnat erbjuda nyproduktion av ett exklusivt och arkitektritat hus. Först så köpte vi upp passande mark för att kunna uppföra huset där. Därefter så sålde vi huset vidare till en nöjd slutkund. Vårt erfarna byggföretag har alltid arbetat hårt för att erbjuda högkvalitativa och vackra hem inom nyproduktion. För oss är det viktigt att vi uppfyller våra kunders önskemål.


Genom att förvärva mark på detta sätt så skapar vi de bästa förutsättningar för att ta fram just nyproduktion. Projekten kan skräddarsys långt och anpassas efter våra kunders specifika behov och önskemål.


Vårt team består av erfarna arkitekter och hantverkare som arbetat tätt tillsammans under många år och har många framgångsrika projekt bakom sig. Allt för att säkerställa att varje projekt blir en succé. Vi använder alltid högkvalitativa material och verktyg som hjälper oss att skapa vackra och funktionella hem när vi utför nyproduktion åt våra kunder. Något de kommer att uppskatta under många år framöver.


Tack vare vår långa erfarenhet så kan vi arbeta kostnadseffektivt. Det gör att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten på vårt arbete. Vi vet att det är möjligt att erbjuda högkvalitativa, nyproducerade och arkitektritade hus till ett rimligt pris.


Ta gärna kontakt med oss och du vill ha hjälp med att skapa ditt drömhem. Våra kunder brukar uppskatta vårt teams professionella service. Om du är intresserad av nyproduktion i Stockholm och omgivande län, står vårt team redo att assistera dig.

Kontakta oss för att skapa ditt drömhem!

BEHÖVER DU HJÄLP MED DITT NÄSTA BYGGPROJEKT?

Låt oss på Revente Bygg & Målning hjälpa dig från början till slut. Kontakta oss redan idag!

REVENTE.SE ANVÄNDER COOKIES

Revente.se använder sig av cookies, eller kakor på svenska, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker vår sajt. Detta för att göra din upplevelse av hemsidan så bra som möjligt. Läs mer här.