renovering

All typ av renovering

Revente Bygg & Målning utför omfattande renoveringsprojekt av fastigheter för såväl privatpersoner som professionella verksamheter. Oavsett om din fastighet är en större lägenhet, ett hus, eller en lokal avsedd att användas som kontor eller butik, kan Revente tillgodose samtliga arbetsmoment som krävs för att renoveringsprojektet ska uppfylla alla dina krav som kund. Vi samordnar de olika insatserna och säkerställer att de utförs av certifierad personal som arbetar mot en gemensam kostnads- och tidsplan. För oss är det viktigt att du som kund får en helhetslösning som är smidig och håller hög kvalitet.

 

Revente har gedigen erfarenhet av att utföra renoveringar av kök och badrum, och anpassar varje enskild renovering utefter de specifika önskemål som kunden efterfrågar. Ett sådant projekt kan bestå av ytskiktsrenovering och ominstallering av befintligt kök till ett nytt rum, golvslipning, väggmålning och installering av stuckatur, bänkskivor samt nya vitvaror. Revente ansvarar för och samordnar samtliga moment för att resultatet ska hålla högsta möjliga kvalitet.

 

Revente Bygg & Målning är välrenommerade för sin kvalificerade yrkeserfarenhet med kreativa lösningar för att framgångsrikt renovera och lyfta fram takaltaner och terrasser. Vi ser möjligheten i att kunna förvandla mörka fönsterkupor till soliga takaltaner eller trivsamma terrasser. Med dubbeldörrar eller skjutglasparti kan uteplatsen bli den delen av din fastighet som förlänger sommarhalvåret och ljusnar upp året om. Vid bygge av takterrass eller altan, liksom vid andra renoveringar, är en grundläggande planering avgörande för att du ska få ett resultat som du vill nyttja ofta och länge. Vi designar lösningen med hänsyn till fastighetens befintliga arkitektur, och skräddarsyr den efter varje kunds specifika behov. Varje projekt utförs med omsorg från grund till ytskikt, med fokus på slutresultatet och kundnöjdhet.

 

Du kan se några av våra utförda projekt av renoveringar i Stockholm med omnejd i menyn under “Utförda projekt“.

Renovering

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.

REVENTE.SE ANVÄNDER COOKIES

Revente.se använder sig av cookies, eller kakor på svenska, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker vår sajt. Detta för att göra din upplevelse av hemsidan så bra som möjligt. Läs mer här.