Revente Bygg & Målning Ab – Utförd renovering Stockholm

Renovering - Stockholm Vasastan

Klicka på någon av bilderna nedan för att se mer av just det projektet.

Beskrivning

Ort: Stockholm – Vasastan
Projekt:
Detta projekt var en renovering i Stockholm som gick ut på att flytta ett kök till en ny del av lägenheten samt total uppfräschning av ytskikt.

 

Kontakta oss gärna på berättar vi mer.

Kök flyttades till ny del i lägenheten, uppfräschning av ytskikt

Renovering Stockholm

Företaget är experter på renovering Stockholm och att förvandla befintliga hem till moderna, eleganta och funktionella bostäder. Vi är mycket stolta över detta projekt där vi har renoverat en lägenhet genom att flytta köket från en annan del av lägenheten och ge ytskikten en total uppfräschning.


Vi förstår att köket är hjärtat i varje hem. Här ville ägaren flytta köket från sin ursprungliga plats och placera det i en mer central och praktisk position i lägenheten. Vi arbetade tillsammans med vår kund för att skapa en design som passade deras behov och önskemål. Vi har sett till att köket har gott om förvaringsutrymme, funktionella arbetsytor och moderna apparater som gör matlagningen till en ren glädje.


I denna renovering har också gått igenom och tagit hand om ytskikten genom att ge lägenheten en total uppfräschning. Vi har använt oss av högkvalitativa material och den senaste tekniken för att säkerställa att varje yta är vacker och hållbar. Vi har också sett till att varje yta är väl genomarbetad och att alla installationer är på plats för att skapa en energieffektiv bostad. Vi strävar efter att göra hela renoveringsprocessen så smidig som möjligt för våra kunder. Vi har en professionell och kunnig personal som är tillgänglig för att svara på frågor och hjälpa till med allt från design och planering till genomförande och färdigställande av projektet. Vi tar hänsyn till varje detalj och ser till att varje renovering är unik och personlig för våra kunder.


Tveka inte att höra av dig till oss för ditt nästa renoveringsprojekt. Vi är övertygade om att du kommer att älska det vi kan skapa åt dig – en modern och funktionell bostad! Vi har lång erfarenhet av att både ta ledarrollen, där vi guidar er genom processen eller där vi följer er egen plan till punkt och pricka. Vårt mål är alltid att du som kund ska bli så nöjd som möjligt och vi arbetar outtröttligt tills detta uppnås.


Kontakta oss idag om du är nyfiken på mer info gällande en renovering i Stockholm och om våra tidigare renoveringsprojekt och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett hem som du verkligen älskar att bo i.

Behöver du hjälp med renovering i Stockholm?

BEHÖVER DU HJÄLP MED DITT NÄSTA BYGGPROJEKT?

Låt oss på Revente Bygg & Målning hjälpa dig från början till slut. Kontakta oss redan idag!

REVENTE.SE ANVÄNDER COOKIES

Revente.se använder sig av cookies, eller kakor på svenska, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker vår sajt. Detta för att göra din upplevelse av hemsidan så bra som möjligt. Läs mer här.