Revente Bygg & Målning Ab – Nyproduktion Stockholm

Nyproduktion – Stockholm söderort

Klicka på någon av bilderna nedan för att se mer av just detta projekt.

Beskrivning

Ort: Stockholm söderort
Projekt:
Nyproduktion Stockholm söderort – Äldre skola byggdes om till ett tiotal lägenheter.

Kontakta oss gärna på berättar vi mer.

Renovering av lägenheter

Nyproduktion Stockholm

I detta projekt är vi stolta över att ha skapat nyproduktion i Stockholm söderort. Vi omvandlade en kommersiell förvaltningsfastighet som nu har konverterats till bostäder genom ett tiotal nya lägenheter. Vi har en passion för att skapa högkvalitativa och moderna bostäder som passar perfekt in i den söderortskänsla som området har att erbjuda.


Företaget har lång erfarenhet av att utföra nyproduktion i Stockholm och har en unik förståelse för vad kunderna letar efter i ett hem. Här kan du se hur vi har använt de absolut bästa materialen och den senaste tekniken för att skapa en miljövänlig och hållbar bostad. Arbetet är utfört av erfarna hantverkare för att säkerställa att varje bostad är av högsta kvalitet.


Vi förstår vikten av att skapa ett hem som känns som en oas för våra kunder. Därför ser vi till att varje bostad har en bekväm och inbjudande atmosfär, med öppna ytor och stora fönster som ger gott om naturligt ljus.


Genom hela byggprocessen så strävade vi efter att ge högsta kvalitet till slutkund. Vi har en professionell och kunnig personal som är tillgänglig för att svara på frågor och hjälpa till med allt från design och planering till genomförande och färdigställande av projektet.


Vi är övertygade om att vi kan hjälpa till med all typ av Nyproduktion i Stockholm och att skapa ett hem som du älskar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppfylla dina drömmar om en modern och inbjudande bostad. Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med just din nyproduktion.

Behöver ni hjälp med nyproduktion i Sthlm?

BEHÖVER DU HJÄLP MED DITT NÄSTA BYGGPROJEKT?

Låt oss på Revente Bygg & Målning hjälpa dig från början till slut. Kontakta oss redan idag!

REVENTE.SE ANVÄNDER COOKIES

Revente.se använder sig av cookies, eller kakor på svenska, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker vår sajt. Detta för att göra din upplevelse av hemsidan så bra som möjligt. Läs mer här.