nyproduktion

Revente Bygg & Målning arbetar med nyproduktion av lägenheter, småhus samt lokaler avsedda för kommersiellt bruk. Vi erbjuder våra kunder nyproducerade fastigheter med höga krav på materialval, fackmannamässigt utfört arbete och nytänkande lösningar. Vi står ofta inför utmaningar där snabba beslut och kreativa lösningar är en förutsättning för att processen från idé till slutförande ska kunna fortlöpa. Därför sätter Revente Bygg & Målning våra kunder i fokus med ett ärligt och öppet samarbete.

Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare har både utrymme och kvalifikationer att kontinuerligt kunna bedöma hur projektet ska kunna utformas för att säkerställa önskvärt resultatet. Ett nära och engagerat samarbete med våra olika underentreprenörer, vilket i sin tur ska spegla kundens önskemål och förväntningar, är grundstenen för att hitta hållbara lösningar på de utmaningar som projektet står inför. Vi strävar alltid efter att erbjuda rätt kvalitet till rätt pris oavsett konjunktur och är en trygg partner till våra kunder.

Typer av nyproduktioner:

– Småhus
– Lägenheter
– Kommersiellt
– Parhus

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.

REVENTE.SE ANVÄNDER COOKIES

Revente.se använder sig av cookies, eller kakor på svenska, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker vår sajt. Detta för att göra din upplevelse av hemsidan så bra som möjligt. Läs mer här.