Revente Bygg & Målning Ab – Omvandla råvind till etagelägenhet

Ombyggnation - vasastan

Klicka på någon av bilderna nedan för att se mer av just det projektet.

Beskrivning

Ort: Stockholm
Projekt:
Här ser du hur vi omvandla råvind till en etagelägenhet. Ombyggnationen skedde i Vasastan som ligger mitt i Stockholm.

 

Kontakta oss gärna på berättar vi mer.

Omvandla råvind till lägenhet - Vindsvåning med takbjälkar
Vi byggde om en råvind till en etagelägenhet Bygga om i huset
Omvandla råvind till lägenhet - Vindsvåning med takbjälkar
En råvind blev lägenhet i Vasastan Byggnation av takaltan
Här har vi skapat ett exklusivt badrum när vi byggde om en råvind
Etagelägenhet med trappa - Allt började med en råvind som vi byggde om i detta projekt
Bygga om råvind

Omvandla råvind till lägenhet

Vår erfarna och kreativa personal har en lång historia av att omvandla råvindar till lägenheter i Stockholm. Vi är stolta över att ha hjälpt många kunder att omvandla sina råvindar till vackra, moderna och funktionella hem.


När det gäller omvandling av råvindar är det viktigt att ha en helhetsförståelse av projektet. Vårt team har den erfarenhet och expertis som krävs för att hantera alla aspekter av denna typ av projekt. Företaget tar ett helhetsgrepp om allt från konstruktion och installation till el- och VVS-arbeten.


Varje projekt är unikt och kräver en skräddarsydd lösning. Därför samarbetar vi alltid med våra kunder för att förstå deras specifika behov och önskemål. Vi utvecklar sedan en design som är både praktisk och estetiskt tilltalande.


Det kan såklart vara en utmaning att bygga om en råvind till en etagelägenhet i Stockholm, men vi har verktygen, tekniken och kunnandet som krävs för att göra projektet så smidigt som möjligt. Vi arbetar också hårt för att se till att allt arbete utförs i tid och inom budgeten.


Om du funderar på att omvandla en råvind till en etagelägenhet i Stockholm, så kontakta oss idag. Vårt team av experter är här för att hjälpa dig att skapa ditt drömhem. Vi lovar att leverera högsta kvalitet och överträffa dina förväntningar i ditt projekt för att omvandla råvind.

Behöver ni hjälp med att omvandla råvind till lägenhet?

BEHÖVER DU HJÄLP MED DITT NÄSTA BYGGPROJEKT?

Låt oss på Revente Bygg & Målning hjälpa dig från början till slut. Kontakta oss redan idag!

REVENTE.SE ANVÄNDER COOKIES

Revente.se använder sig av cookies, eller kakor på svenska, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker vår sajt. Detta för att göra din upplevelse av hemsidan så bra som möjligt. Läs mer här.