Revente Bygg & Målning Ab – Utförd ombyggnation där vi renovera badrum

Ombyggnation - Häringe Slott

Klicka på någon av bilderna nedan för att se mer av just det projektet.

Beskrivning

Ort: Häringe slott i södra Stockholm

 

Projekt:
Projektet gick ut på en ombyggnation av Häringe slott. Ena flygeln byggdes om till fyra nya sviter med exklusiva materialval. Se t.ex. marmorvalen när vi renovera badrummet.

 

Kontakta oss gärna på berättar vi mer.

Att tänka på vid en badrumsrenovering

Renovera badrum exklusivt

I detta projekt så utförde vi en ombyggnation och renovera badrum av en historisk byggnad – Häringe slott. Där vi skapade ett modernt och funktionellt boende för människor att bo och arbeta på. Vi byggde om ena flygeln till fyra exklusiva sviter med högkvalitativa materialval.

 

Vi förstår vikten av att bevara historiska byggnader och arkitektur samtidigt som vi tillför moderna element och bekvämligheter. När renoverar badrum ser vi alltid till både funktion och finish. I hela projektet så arbetade vi tillsammans med experter inom arkitektur och design för att skapa en plan som skulle bevara slottets ursprungliga charm och historia, samtidigt som vi skulle skapa moderna och lyxiga sviter.

 

Vi har använt högkvalitativa material som marmor när vi renovera badrum, olika typer av trä och glas för att skapa en exklusiv och sofistikerad atmosfär i varje svit. Varje rum har unika detaljer som speglar slottets historia och karaktär samtidigt som de erbjuder moderna bekvämligheter. Vi strävar efter att göra hela processen så smidig och stressfri som möjligt för våra kunder. Vi har en professionell och kunnig personal som är tillgänglig för att svara på frågor och hjälpa till med allt från planering och design till genomförande och färdigställande av projektet. Vi tar hänsyn till varje detalj och ser till att varje ombyggnation är unik och personlig för våra kunder.


Planerar ni också på att renovera badrum med exklusiva material och finish? Kontakta oss idag för att få mer information om våra projekt och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om en exklusiv och unik plats. Vi har lång erfarenhet av att både ta ledarrollen, där vi guidar er genom processen eller där vi följer er egen plan till punkt och pricka. Vårt mål är alltid att du som kund ska bli så nöjd som möjligt och vi arbetar outtröttligt tills detta uppnås.

Behöver ni hjälp med att renovera badrum?

BEHÖVER DU HJÄLP MED DITT NÄSTA BYGGPROJEKT?

Låt oss på Revente Bygg & Målning hjälpa dig från början till slut. Kontakta oss redan idag!

REVENTE.SE ANVÄNDER COOKIES

Revente.se använder sig av cookies, eller kakor på svenska, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker vår sajt. Detta för att göra din upplevelse av hemsidan så bra som möjligt. Läs mer här.