Ombyggnationer

Ombyggnationer

Otaliga föreningar såväl som privata fastighetsägare har valt att konvertera sina råvindar till bostäder och därmed tagit vara på sina dolda tillgångar. En inredd råvind innebär förutom de stora ekonomiska fördelarna även nya medlemmar och förbättrat nyttjande av fastighetens ytor. I många fall kan stora besparingar ske vid samtidigt genomförande av föreliggande underhåll.

För att ett vindsprojekt ska få ett optimalt utfall krävs en god samverkan mellan ett flertal parter. Vi har tillsammans med de bästa arkitekterna, byggkonsulterna och juristerna utvecklat en unik kundanpassad helhetslösning och hanterar process och transaktion från idé till slutbesiktning.

Revente genomför allt från mindre lokalanpassningar till större ombyggnationer. Vår främsta prioritet är att din slutkund blir nöjd med resultatet och att resan dit är enkel och smidig – med tids- och kostnadsplaner som håller hela vägen.

 

Exempel på andra typer av projekt som vi kan utföra ; totalrenovering av bostäder, takterrasser, utbyggnationer, kök och badrum.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.

  • info@reventebygg.nu
  • 08-612 27 98
  • Frejgatan 47, 113 49 Stockholm
  • Mån – Fre . 8.00 – 16.00